Blog

Recept #2: Krekelsmoothie 2.0

Deze week bestelde Meriam de CrickMeUp Vanille bij ons. Via haar kregen we een leuke inzending binnen met een recept voor een overheerlijke smoothie. Wij noemen hem de Krekelsmoothie 2.0. In deze blog lees je haar verslag en recept. Bedankt Meriam!

Ik kan wel wennen aan het zonnetje! Het zonnetje inspireerde me vanmorgen, hierdoor had ik gelijk zin in een lekkere smoothie voor tussendoor. Eventjes de keuken in en klaar! Een overheerlijke smoothie met rood fruit. Op zichzelf echter niet echt bomvol vezels en proteine dus besloot ik om een scoop CrickMeUp Vanille toe te voegen. Voorlopig ben ik nog wel even verzadigd. Benieuwd naar dit zonnige recept die naar mijn mening wel iedere dag in het jaar kan? Lees 'm hieronder! 

Ingrediënten:

  • 150ml yoghurt
  • 150 gram rood fruit (diepvries kan!)
  • 3 eetlepels havermout
  • 1 scoop crickmeup vanille
  • Optioneel: een scheutje verse jus d’orange

Meng alles bij elkaar in een blender tot een geheel, schenk het in een mooi glas.

Topping:

  • Kokosrasp
  • Havermout vlokken
  • Fruit naar smaak (ik gebruikte mango)

Een rietje en lepeltje erin en voila! Jij kan iedereen blij maken met deze overheerlijke Krekelsmoothie 2.0. Is hij niet prachtig? 

Geniet ervan!

Reageer

Je e-mail adres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *