Kan ik mijn product retourneren?

Ons beleid ten aanzien van het retourneren van producten is 30 dagen. In geval deze termijn verstreken is gerekend vanaf het momentum van uw aankoop, kunnen wij geen vergoeding aanbieden voor het aangekochte product. Om in aanmerking te komen voor een teruggave van het aankoopbedrag, ontvangen wij het goed graag terug in dezelfde conditie zoals deze door ons is verzonden.

Krijg ik mijn aankoopbedrag terug?

Om de restitutie mogelijk te maken, ontvangen we graag een bewijs van aankoop. Tevens horen we graag van je waarom je niet tevreden bent met ons product. Dit helpt ons om continu de beste service en kwaliteit te kunnen garanderen ten aanzien van onze eiwitshakes. In geval je een aanvraag tot restitutie hebt gedaan, maar de gelden nog niet hebben ontvangen, raden wij je aan om contact op te nemen met je bank. Het is ook altijd mogelijk om even een e-mail te sturen met je vraag naar www.info@crickmeup.nl.

Hoelang duurt de verzending?

Direct na je order gaan wij aan de slag met je bestelling, je kunt je product binnen 3 werkdagen in huis verwachten!

Kan ik ook een sample bestellen?

Wij leveren geen speciale samples uit, bestel in dat geval het kleinste formaat zakje.

Zijn er ook actie codes beschikbaar?

Wij maken zeker gebruik van speciale aanbiedingsacties. Houdt hiervoor onze sociale media kanalen in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.