Terugzending
Ons beleid ten aanzien van het retourneren van producten is 14 dagen. In geval deze termijn verstreken is gerekend vanaf het momentum van uw aankoop, kunnen wij geen vergoeding aanbieden voor het aangekochte product.

Om in aanmerking te komen voor een teruggave van het aankoopbedrag, ontvangen wij het goed graag terug in dezelfde conditie zoals deze door ons is verzonden. 

Restitutie aankoopbedrag
Om de restitutie mogelijk te maken, ontvangen we graag een bewijs van aankoop. Tevens horen we graag van je waarom je niet tevreden bent met ons product. Dit helpt ons om continu de beste service en kwaliteit te kunnen garanderen ten aanzien van onze eiwitshakes. In geval je een aanvraag tot restitutie hebt gedaan, maar de gelden nog niet hebben ontvangen, raden wij je aan om contact op te nemen met je bank. Het is ook altijd mogelijk om even een e-mail te sturen met je vraag naar info@crickmeup.nl

Kortingsacties
Alleen op eiwitshakes die zijn aangekocht tegen de reguliere prijzen (dus zonder toepassing van korting) zijn onze restitutievoorwaarden van toepassing.

Verzending
Om je product te retourneren verzoeken wij je om het volgende adres te gebruiken: Galjootstraat 58, 1086VE, Amsterdam, Nederland. Verzendkosten voor geretourneerde producten zijn niet verhaalbaar op CrickMeUp V.o.F.